пʼятницю, 18 серпня 2023 р.

Що подивитись у вихідні

 


*"Життя і мета собаки" (2017)*

Історія фільму відбувається на великому фермерському подвір'ї. У хлопчика Ітана з'являється щеня Бейлі. Упродовж багатьох років вони завжди разом. Але відданість собаки нікуди не зникає. Бейлi навіть допоміг Ітану познайомитися з Ханною, яка дуже подобалася йому. Але минув час, пес постарів і невдовзі помер. 

Ітан довгий час сумував за чотирилапим другом. Але душа Бейлi не зникла, вона вселилася в нового собаку — поліцейську вівчарку. Після черговоï загибелі він втілюється у домашнього вихованця. Нова господиня дуже любила його. 

Протягом усього фільму герой перевтілюється кілька разів. Не завжди його життя було радісним. Багато й горя випало на Бейлі. У кожному новому епізоді він вчився чогось. Герой усвідомив для себе основне: головне в житті бути комусь необхідним, щоби тебе любили. І, звичайно, щоб завжди були улюблені ласощі — соковитий бекон. 

Настає такий час, коли коло реінкарнацій замикається. Душа Бейлі народжується востаннє поряд із будинком, де проживає його перший господар Ітан. Вони знову зустрічаються. Але чи зможе постаріла людина в новому собаці впізнати свого колишнього друга? Адже минуло стільки часу з останньої їхньої зустрічі...


*"Гола правда" (2009)*

Фільм "Гола правда" — це історія молодої дівчини Еббі Ріхтер (Кетрін Хейгл), у якої великі амбіції і прекрасний творчий потенціал. Вона моментально може вирішити будь-яку свою професійну проблему, а робота в неї вимагає серйозного підходу, адже Еббі — продюсер ранкового телешоу. Однак, коли йдеться про особисте життя, в дівчини виникають проблеми, вона самотня, а на побаченнях її переслідують невдачі... 

У передачу запрошують Майка Чадвея (Джерард Батлер), який повинен допомогти підвищити рейтинги шоу, але Еббі не задоволена таким поворотом подій, адже тепер їй доведеться ділити студію зі спеціальним кореспондентом. До того ж Майк поводиться нахабно, дозволяє собі непристойно жартувати і викликає провокацію. 

І тут на шляху Еббі з'являється самотній симпатичний лікар. Щоб не упустити свій шанс, їй необхідна допомога Майка, який і стає її наставником.


Юлія Ворман, практичний психолог

Немає коментарів:

Дописати коментар