пʼятницю, 16 червня 2023 р.

Що подивитись у вихідні

 


"Втеча з Шоушенка" (1994) — драма про чоловіка, який відбуває пожиттєве ув'язнення за злочин, який не здійснював. Фільм розповідає про його боротьбу за виживання та пошук свободи. Режисер — Френк Дарабонт.


"Острів проклятих» (2010) — психологічний трилер про двох детективів, які намагаються зловити серійного вбивцю, який вбиває жертв за повних місяців місячного затемнення. Режисер — Мартін Скорсезе.


"Неймовірна історія Бенджаміна Баттона" (2008) — фантастична драма про чоловіка, який народився старим і згадує життя, розповідаючи про всі свої пригоди та знайомства зі знаменитими людьми. Режисер — Девід Фінчер.


"Пам'ятай" (2000) — драма про жінку, яка має проблеми з пам'яттю і не може згадати про деякі важливі події зі свого життя. Фільм розповідає про її боротьбу із цим станом та знаходження шляхів покращення. Режисер — Крістофер Нолан.


«За подих від тебе» (2018) — драма про двох сусідів, які розглядають ультиматум від власника будинку, який наказує їм евакуюватися через пожежу в будівлі. Режисер — Данієль Робі.

Немає коментарів:

Дописати коментар