пʼятницю, 2 червня 2023 р.

Що подивитись у вихідні



"Загублені в льодах" (2018) 

Хакслі – досвідчений пілот, який здійснив безліч небезпечних польотів і вважає, що зможе зорієнтуватися у будь-якій критичній ситуації. Якось герой вирушив у черговий рейс, але через низьку температуру двигуни його вертольота вийшли з ладу. Чоловік опинився посеред арктичної пустелі далеко від цивілізації, і зрозумів, що боротися за Життя йому доведеться самостійно.


"Бути Астрід Ліндгрен" (2018)

Біографічна стрічка про життя відомої шведської письменниці Астрід Ліндгрен. Незважаючи на нелегкі часи і суворе релігійне виховання, Астрід змогла прорватися крізь соціальні бар'єри і піти за своїм серцем. Пізнавши справжню біду і справжнє диво, Ліндгрен стала письменницею, яку полюбив весь світ, та жінкою, яка надихає!


"Древо життя" (2010) 

Відмінна фентезі-драма про вічність, а також батьків і дітей, народження та смерть, Бога і демонів, всесвіт і сенс буття.

Сюжет намагається дати відповіді на два запитання. Перше – чи є Бог. Друге – якщо Бог є і він дозволяє існувати на Землі злу, то чи є сенс бути хорошим.

Головний герой – чоловік на ім'я Джек, згадує своє дитинство, стосунки з батьком, матір'ю і братами. Згадує, як змінювалося його сприйняття навколишнього світу, свої перші душевні травми і розчарування. Мати Джека розповідала про два людські шляхи Природи і Благодаті, де перша завжди бере своє, друга ж упокорюється і приймає виклики долі, як зробив це святий Іов. Батько ж вчить стояти за себе. Пізніше Джек зрозуміє, що Мати і Батько досi борються всередині нього...

Немає коментарів:

Дописати коментар